Προτάθηκε ο Τσιμπόλα στον Παναθηναϊκό
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην μιλάνε για μεταγραφές, αν και κοιτάζουν διακριτικά για φθηνές λύσεις ενόψει την αποχωρήσεων του Γενάρη, ωστόσο προτάσεις παικτών καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ.
Ένας από αυτούς είναι ο Άαρον Τσιμπόλα, ο οποίος επέστρεψε στην Άστον Βίλα από τον δανεισμό του στην ΜΚ Ντονς και οι “χωριάτες” δεν τον υπολογίζουν.
Ο 22χρονος διεθνής με την Λ.Δ. Κονγκό ποδοσφαιριστής παραχωρείται εκ νέου δανεικός και έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Το κόστος μίας τέτοια κίνησης, για δανεισμό 6 μηνών, θα μπορούσε να αγγίξει τις 80-90.000 ευρώ, αφού η αγγλική ομάδα προτίθεται να καλύψει -σε πρώτη φάση- το 30-35% του συμβολαίου του νεαρού χαφ.
Ο Τσιμπόλα παίζει στη θέση “8”, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός, αλλά και ως αμυντικό χαφ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»