Ζέκα: "Αυτό ήταν το χειρότερό μου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό"

Ο Ζέκα... αποφασίζει για την πώλησή του!

Ο Κάρλος Ζέκα ετοιμάζεται για το πρώτο του Δανέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Μπρόντμπι…

Λίγες μέρες πριν την σέντρα του ματς ο Ζέκα κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι που έρχεται, με τον Έλληνα διεθνή να θυμάται τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον αγώνα του Νοεμβρίου του 2015 με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα

«Έπαιξα σε 11 ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, όπου πάντοτε έχει τρομερή ατμόσφαιρα, οπότε έχω συνηθίσει το κλίμα που δημιουργείται πριν από ένα τέτοιο ματς. Ανυπομονώ για το ντέρμπι στη Δανία, όμως εύχομαι να μην εξελιχθεί ποτέ όπως κάποτε που στον Παναθηναϊκό δεν καταφέραμε να δώσουμε τη μάχη μας.

Οι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να κυνηγούν τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ήταν η χειρότερη εμπειρία μου από ντέρμπι. Ηττηθήκαμε δίχως να μπορέσουμε να παλέψουμε…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr