Ρώτησε για πακέτο Λουντ - Χουλτ η Σταντάρ
Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η Σταντάρ Λιέγης στις επαφές της για τον Ρόμπιν Λουντ ρώτησε τον Παναθηναϊκό και για “πακέτο” απόκτησης των Λουντ και Χουλτ.
Οι Βέλγοι αναμένεται να κινηθούν για αριστερό μπακ, καθώς ο Πογκονιόλι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ ο Μλαντένοβιτς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος. Η βελγική ομάδα είχε κάνει κρούση και το καλοκαίρι για τον Σουηδό μπακ, ωστόσο ο Χουλτ ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα.
Με τον Παναθηναϊκό να είναι στο χείλος του γκρεμού, όλα είναι ανοικτά όσον αφορά τους παίκτες του “τριφυλλιού”. Τέλος, η Σταντάρ φαίνεται να είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ για την απόκτηση τόσο του Λουντ, όσο και του Χουλτ, εφόσον -φυσικά- αποφασίσει πως ο Χουλτ είναι η κατάλληλη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνάς της.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπατίστ, η αλήθεια για Ξανθόπουλο - «Κλείδωσαν» τρεις συνεργάτες
- Αρέσει ο Τρέι Λάιλς στον Παναθηναϊκό, η προτεραιότητα του παίκτη
- «Θα βρει ένα βαρβάτο γκαρντ με size ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένουμε στο "5"» (vid)
- Στον «αέρα» το «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Κίνας, τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ανέβασε πολύ την προσφορά για Γένσεν και περιμένει τελική απάντηση τις επόμενες ώρες