Τα εμπόδια για την Παναθηναϊκή Πολιτεία σε Γουδή ή ΟΑΚΑ
Μεγάλη επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η δημιουργία Παναθηναϊκής Πολιτείας είτε στο ΟΑΚΑ είτε στο Γουδί…
Σύμφωνα με την εφημερίσα «Live Sport», η κυβέρνηση έχει πρόθεση να φέρει στη Βουλή το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδί.
Εδώ εμπόδιο αποτελούν τα διοικητικά προβλήματα του Ερασιτέχνη, ο οποίος βρίσκεται ακόμα υπό διοίκηση Πρωτοδικείου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βάλει υπογραφή για ένα τόσο μεγάλο έργο. Όσο δεν υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση, τότε η κυβέρνηση δεν μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες.
Όσον αφορά το ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι θετικός με την ιδέα, αφού σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο το κράτος θα γλιτώσει 3,6 εκατ. της μισθοδοσίας των υπαλλήλων και τα 2 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων.
Από την άλλη πλευρά όμως το ΟΑΚΑ ανήκει στο Υπερταμείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει ανάθεση, αλλά θα πρέπει να ακολουθηθεί μία χρονοβόρα διαδικασία. Αν προσθέσουμε και το χρόνο που χρειάζεται για να γίνουν τα έργα, τότε θα καθυστερήσει πολύ η υλοποίηση του σχεδίου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Χέιζ-Ντέιβις: Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε - Η διάρκεια και οι απολαβές
- ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ: Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Χέιζ-Ντέιβις - Η ανακοίνωση Γιαννακόπουλου
- Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί» - Οι δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό
- ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Τα γκολ και τα highlights