Θέλει κούπα ο Μολέντο!
Ο Ροντρίγκο Μολέντο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ και σε δηλώσεις του σε συνδρομητικό κανάλι τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το κύπελλο με το “τριφύλλι”.
Αρχικά ανέφερε:
“Διεξήχθη ένας όμορφος αγώνας. Ψάχναμε τη νίκη, το πετύχαμε και έχουμε το προβάδισμα. Η ομάδα μου μπήκε καλά προετοιμασμένη. Μένει βέβαια ένα ματς, αλλά δεν δεχτήκαμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό για να πάμε στον τελικό”.
Σχετικά με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και για το πόσο εύκολο ήταν για την ομάδα του να αντιδράσει, είπε:
“Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παραμένεις με τη στεναχώρια αν χάνεις. Πρέπει να κοιτάς το επόμενο ματς”.
Τέλος, είπε:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google“Έχω συμμετάσχει σε δύο τελικούς Κυπέλλου στη Βραζιλία και δεν κατάφερα να κερδίσω τρόπαιο. Εδώ σκοπός μου είναι να το κατακτήσω με τον Παναθηναϊκό”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός: Και τώρα φιλικό στη Λεωφόρο - Ώρα, μέρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για Καλάμπρια μετά την αναγκαστική αλλαγή του
- Οι δύο περιπτώσεις που ίσως απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό μετά τον Λάιλς
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη