Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με καρφιά για τη διαιτησία

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με καρφιά για τη διαιτησία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία αφήνει αιχμές για την διαιτησία στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στο Καυτετζόγλειο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Ο ορισμός του κ. Καλογερόπουλου στο σημερινό μας αγώνα υπήρξε εξ αρχής μια δυσάρεστη έκπληξη. Η ανησυχία του Παναθηναϊκού για το πρόσωπό του εκφράστηκε ποικιλοτρόπως και τελικά η άποψή μας δυστυχώς δικαιώθηκε.

Είδαμε μια διαιτησία από τα παλιά με όρους μικροχειρουργικής, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, από τον διαιτητή, κ. Καλογερόπουλο, ο οποίος κρίνεται τουλάχιστον ακατάλληλος για τις συνθήκες της νέας εποχής. Ο Παναθηναϊκός τον έχει ήδη ενταγμένο στη λίστα των ανεπιθύμητων και ελπίζουμε να αποτελέσει παρελθόν”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr