Προσθήκες το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μία νέα εποχή και μία προσπάθεια για την μείωση των δαπανών ενόψει της επόμενης χρονιάς…
Μετά τις πολλές αποχωρήσεις παικτών τον Δεκέμβρη ήρθαν αυτές των Βονόρτα, Μάρκου και Ψυχουντάκη, με τους πράσινους να επιταχύνουν το ξεσκαρτάρισμα, σε όλες τις τάξεις του συλλόγου.
Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM 94,6» όσοι αποχώρησαν από την ομάδα θα αντικατασταθούν, αφού δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει κάποια θέση κενή. Αυτό που θα αλλάξει είναι μπάτζετ, αφού αυτοί που θα έρθουν θα έχουν μικρότερα συμβόλαια.
Στην περίπτωση του Χουάν Ραμόν Ρότσα οι πράσινοι θα δράσουν διαφορετικά. Συγκεκριμένα έχουν συνάντηση με τον Αργεντινό, όπου θα του προσφέρουν μειωμένες αποδοχές. Αν ο Ρότσα δεχτεί τότε θα παραμείνει στο ίδιο πόστο στον σύλλογο.
ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)