Ντεμπούτο για Μολίνς - Αλλαγές στην ενδεκάδα

Μολίνς

Με πολλές αλλαγές και χωρίς αδιαφορία θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός…

Η επικράτηση με 4-0 των πρασίνων στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δίνει την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να ξεκουράσει αρκετά πρόσωπα αλλά και να δοκιμάσει νέους παίκτες.

Το ντεμπούτο του θα κάνει σήμερα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Γκιγιέρμο Μολίνς. Ο Σουηδός επιθετικός θα αγωνιστεί για ένα ολόκληρο ημίχρονο και όπως φαίνεται θα μοιραστεί το 90λεπτο με τον Λέτο, ο οποίος δεν αναμένεται να παίξει σε όλη την διάρκεια του ματς.

Ανάσες θα πάρει και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Στο κέντρο της άμυνα θα βρεθούν οι Μολέδο και Ευαγγέλλου με τον Μέστο να παίζει δεξιά και τον Χουχούμη να έχει τον ρόλο του αριστερού μπακ. Στα χαφ ο θα βρίσκεται ο Ρέις με πιθανότερο παρτενέρ να έχει τον Ζέκα. Στις πτέρυγες των πρασίνων θα αγωνιστούν οι Μπουμάλ και Π. Βλαχοδήμος, με τον Λέτο στην επίθεση και έναν εκ των Χατζηγιοβάνη ή Λουντ να βρίσκονται από πίσω του.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News