Το πρόγραμμα-φωτιά του Παναθηναϊκού - Δύσκολα η 2η θέση

Παναθηναϊκού

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη και την επικράτηση του Πανιωνίου στο Φάληρο οι πράσινοι βλέπουν την 2η θέση να απομακρύνεται…

Οι πράσινοι μόνο εύκολο πρόγραμμα δεν έχουν αφού από την 25η αγωνιστική μέχρι την 28η έχουν να αντιμετωπίσουν ομάδες της πρώτης πεντάδας κάτι που θα κρίνει πολλά για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι θα φιλοξενήσει για την 25η αγωνιστική τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, ενώ στην συνέχεια έρχονται άλλα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ (26η) και ΠΑΟΚ (28η) εκτός έδρας ενώ ενδιάμεσα θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια θα αντιμετωπίσει της Βέροια (εντός), τον Ηρακλή (εκτός), τον Ατρόμητο (εντός) και την Λάρισα (εντός). Το πρόγραμμα θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και με τα δύο παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού μετά το εμφατικό 4-0 επί του Αστέρα η πρόκριση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News