Με απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκό

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης στον επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό…

Συγκεκριμένα οι Αρκάδες δεν θα έχουν στην διάθεση τους Αντόνιο Ντοναρούμα και Γεβγέν Σελίν αφού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποφάσισε να ξεκουράσει τους δύο ποδοσφαιριστές.

Το εμφατικό 4-0 του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι δεν δίνει περιθώρια πρόκρισης στην ομάδα της Τρίπολης, με αποτέλεσμα ο Χαραλαμπίδης να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, όπου ο Αστέρας Τρίπολης έχει βρεθεί στις πολύ χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: Κοζίτσκι, Αθανασιάδης, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Στανισάβλιεβιτς, Μακροστέργιος, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News