Χαμόγελα για Λέτο και Κλωναρίδη - Όσκαρ ατυχίας για Τελάντερ

Λέτο

Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές είχαν οι πράσινοι στην σημερινή προπόνηση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους Λέτο και Κλωναρίδη να ακολουθούν κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα. Άτυχος της ημέρας ο Τελάντερ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για Λέτο, Κλωναρίδη και Μαρινάκη, τράβηγμα στον προσαγωγό ο Δανός στόπερ…

Με τρεις επιστροφές και μια απώλεια πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Παναθηναϊκόυ στο Κορωπί εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου στην Τρίπολη. Οι Λέτο, Κλωναρίδης και Μαρινάκης εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Το ίδιο συνέβη και με τον Τελάντερ που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάστασή του.

Στάικος και Μέστο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:30.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News