Aυτό που χαρακτηρίζει τον Κουρμπέλη

Κουρμπέλη

Έναν από τους παίκτες που ήθελε πολύ στην ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης…

Στον Παναθηναϊκό κινήθηκαν αμέσως για την απόκτηση του τότε αμυντικού χαφ του Αστέρα Τρίπολης και δαπανήθηκαν αρκετά λεφτά, κάτι που δείχνει την πίστη που υπάρχει στο πρόσωπο του 23χρονου Αρκά.

Ο Κουρμπέλης από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το τριφύλλι. Ακόμα και αν η ΠΑΕ αναγκάστηκε να δώσει ένα μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει μπορεί να βγάλει πολύ περισσότερα από τον συγκεκριμένο παίκτη.

Μέσα στο γήπεδο είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα όπως φάνηκε και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Κουρμπέλης δεν άφηνε μπαλιές και αντιπάλους να περάσουν ενώ έδινε την δυνατότητα στο Ζέκα να ανέβει πιο ψηλά στο γήπεδο και να πιέσει στην πρώτη πάσα.

Ακόμα και οι συμπαίκτες του τον έχουν ως ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχε το ρόστερ τα τελευταία χρόνια. Είναι ταπεινός με όρεξη για δουλειά, ενώ είναι από τους παίκτες που όταν έρχεται η ώρα της προπόνησης δεν μιλάει παρά μόνο ακούει.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News