Την πάτησε ο Σισέ!

Σισέ

Έμπλεξε και πάλι στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με το ερωτικό βίντεο ο Τζιμπρίλ Σισέ…

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε συλληφθεί από την Γαλλική αστυνομία τον Οκτώβριο του 2015, όπως είχε γίνει και με τον Καρίμ Μπενζεμά έναν μήνα νωρίτερα.

Στις καταθέσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές υποστήριξαν ότι δεν είχαν δει το βίντεο αλλά μεσολάβησαν για να πείσουν τον Βαλμπουενά να δώσει χρήματα στους εκβιαστές του.

Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν αφού όπως μετέδωσε το γαλλικό «Europe1» το ερωτικό βίντεο βρέθηκε στο κινητό του Σισέ. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος επιθετικός είχε δει το βίντεο και είπε ψέμματα.

Οι αρχές εκτός του φορητού υπολογιστή εξετάζουν και το κινητό του ποδοσφαιριστή, ενώ έχει ζητηθεί να γίνει και άρση απορρήτου με τον Σισέ να κινδυνεύει να γίνει από μάρτυρας κατηγορούμενος.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr