Λουντ στο Newspao.gr: «Πλέον αγωνιζόμαστε σαν ομάδα»

Λουντ

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Λουντ μιλώντας αποκλειστικά στο Newspao.gr και τον Γιώργο Μπαλαχάμη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο Φιλανδός μέσος των “πρασίνων” υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τους στόχους του, ενώ τόνισε πως πλέον το Τριφύλλι αγωνίζεται σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση κάτι που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουντ:

Ένα δύσκολο ματς αν και σκοράρατε 4 γκολ.

«Ναι. Πιστεύω ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικά μέχρι να σκοράρουμε το πρώτο γκολ. Ο Παναιτωλικός είχε κλείσει καλά τους χώρους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως καταφέραμε να πετύχουμε 1 γκολ το οποίο στην συνέχεια μας βοήθησε να διευρύνουμε το σκορ σε 4-0 και να πάρουμε μία σημαντική νίκη».

Στα τελευταία παιχνίδια δημιουργείτε περισσότερες φάσεις. Πιστεύεις ότι η επιστροφή του Εμποκού αλλά και η απόκτηση του Κλωναρίδη σας έχουν βοηθήσει στην δημιουργία των φάσεων;

«Βέβαια, είναι δύο παίκτες που κάνουν την διαφορά και που έλειπαν από την ομάδα. Μας δίνουν την δυνατότητα να απειλούμε με διαφορετικούς τρόπους, κάτι που δεν αφήνει τον αντίπαλο να καταλάβει το παιχνίδι μας».

Έχετε βελτιωθεί πολύ και στο αμυντικό κομμάτι. Τι πιστεύεις ότι σας έχει βοηθήσει σε αυτό;

«Πλέον αγωνιζόμαστε σαν ομάδα και όταν αμυνόμαστε αλλά και όταν είμαστε στην επίθεση, κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία και μας βοηθάει πολύ».

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να πετύχει του στόχους του σε Κύπελλο και πρωτάθλημα;

«Και βέβαια μπορούμε. Απλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίζουμε να παίζουμε καλά, με πάθος και θέληση για την νίκη».

Είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει με ανάλογες ή και καλύτερες εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση και την άμυνα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες -όπως στα τελευταία παιχνίδια- και πιστεύω ότι αν το πετύχουμε αυτό η χρονιά θα τελειώσει με θετικό τρόπο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr