Πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό

Βιάτρι

Πρόταση αναμένεται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός για τον Λούκα Βιάτρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Οι Πράσινοι έχουν πρόβλημα στην επίθεση και ο παίκτης της Εστουδιάντες δείχνει καλή περίπτωση, για να βοηθήσει τον Μπεργκ στην επίθεση της ομάδας.

Αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι ο Σουηδός είναι αρκετά κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και το Euro του καλοκαιριού, μία τέτοια κίνηση από την ΠΑΕ επείγει.

Ο Βιάτρι έχει συμβόλαιο με την Εστουδιάντες, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό του.

Βέβαια, ο Αργεντινός τραυματίστηκε στον αγκώνα, στον αγώνα της Κυριακής, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr