Παναγιωτίδης στο Newpao.gr «Δεν είναι μόνο ευθύνη της ΠΑΕ»
[ads]
Με σχόλιό του στο Newspao.gr και στον Γιώργο Μπαλαχάμη, ο Γιάννης Παναγιωτίδης, τοποθετήθηκε για τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Λεωφόρο λόγω της κακοκαιρίας.
[ads2]
Ο κ.Παναγιωτίδης που έχει υπό την εποπτεία του τη Λεωφόρο και το project της Διπλής Ανάπλασης, είπε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής μπήκε νερό στο τμήμα της Πυγμαχίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτανε το ένα μέτρο.
Στην συνέχεια τόνισε ότι τα όσα έγινα δεν είναι μόνο ευθύνη της ΠΑΕ, αφού υπάρχουν πολλά τμήματα τα οποία έχουν τα δικά τους κλειδιά. Ακόμα θεωρεί ότι έχει γίνει πολύ μεγάλο θέμα ενώ δεν θα έπρεπε, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη σε όλη την Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπήρξαν κάποιες ζημιές, αλλά τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Το Σημερινό προγνωστικό μας με απόδοση 3,50 ⇒⇒ Πάμε στοίχημα
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο «χάρτης» του Conference - Ημερομηνίες, κληρώσεις, παιχνίδια
- Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου-Βλαχοδήμου, τι συζήτησαν»
- Ποια ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε ο Κόντης
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο πρώην πράσινος που κερδίζει έδαφος ενόψει καλοκαιριού
- Ένας λάθος και... αποκλείστηκε! Πώς πάει ομίλους ο Παναθηναϊκός