Στραματσόνι «Αξίζουμε μια νίκη σε αυτό τον όμιλο»
[ads]
Σε δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως προτεραιότητα της ομάδας είναι η νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Σταντάρ και μετά το παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού
[ads2]
Για τις απουσίες και το ματς με Ολυμπιακό: «Έχω δώδεκα παίκτες για αύριο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι αλλά αυτό που έχεις τώρα. Είμαι σίγουρος πως το μυαλό των παικτών μου είναι στην Σταντάρ. Όλοι θέλουν να νικήσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Αξίζουμε μια νίκη σε αυτό τον όμιλο. Σίγουρα το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το ματς της χρονιάς. Το μυαλό μας είναι στην Σταντάρ. Με εξαίρεση τους πορτιέρο και τους νεαρούς, έχω δώδεκα παίκτες διαθέσιμους».
Για το ότι δεν θα είναι στον πάγκο: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι εκτός λόγω τιμωρίας. Αποβλήθηκα στο τούνελ, χωρίς να είμαι εκεί. Ήταν μια παρεξήγηση Λυπάμαι για αυτό. Δεν είναι το στυλ μου. Ξέρω που είναι τα όρια της διαμαρτυρίας. Συγγνώμη για αυτό που έγινε. Πιστεύω στους παίκτες μου και έχω εμπιστοσύνη στο επιτελείο μου. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει καλή εμφάνιση»
Για το αν οι νέοι παίκτες είναι έτοιμοι για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι νέοι παίκτες μπορούν να βρίσκονται μεταξύ μας. Ξέρω πως οι πιο έμπειροι παίκτες μπορούν να μεγαλώσουν και τους υπόλοιπους. Προέρχομαι από τις ακαδημίες αφού έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ίντερ και στη Ρόμα. Δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούν στην πίεση ενός τόσο μεγάλου κλαμπ, όμως αυτό είναι το πρώτο βήμα. Το γκρουπ των νέων μας παικτών έχει την κατάλληλη νοοτροπία και είμαι χαρούμενος για τον Μίγγο. Είμαι σίγουρος ότι κάθε νέος παίκτης που θα αγωνιστεί θα κάνει το καλύτερο. Και αν κάτι δεν γίνει τόσο καλά, εσείς οι δημοσιογράφοι πρώτα από όλους θα χρειαστεί να δείξετε κατανόηση».
Για το αν θα βάλει πιο έμπειρους παίκτες στο αυριανό ματς:«Είναι διαφορετικό το επίπεδο στην Ευρώπη. Από την αρχή θα προσπαθήσω να βάλω τους καλύτερους, τους πιο έτοιμος να παίξουν τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη ισορροπία. Αν έχεις ισορροπία μπορείς να είσαι επικίνδυνος. Αν χάσεις την ισορροπία, όλα γίνονται πιο δύσκολα. Φυσικά θα είμαστε επιθετικοί αλλά με ισορροπία στην μεσαία γραμμή και ως ομάδα».
Δείτε το προγνωστικό που σας προτείνουμε για σήμερα με απόδοση 3,90, με ένα κλικ στο …..Προγνωστικό της Ημέρας
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βίντεο: Τρομερή στιγμή με Αταμάν-Γιαννακόπουλο μετά τη λήξη στη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε είναι το Game 2 με Βαλένθια, η ώρα και η μέρα
- Αταμάν: «Έτσι κερδίσαμε τη Βαλένθια» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου στην τελευταία επίθεση της Βαλένθια (pic)
- Μαρτίνεθ: «Ήττα στις λεπτομέρειες - Αν πηγαίναμε στην παράταση...»