Ενδιαφέρον από Πρέμιερ για Μπεργκ

Ενδιαφέρον από Πρέμιερ για Μπεργκ

Η Γουέστ Μπρομ φαίνεται να έχει στο στόχαστρό της τον Σουηδό επιθετικό, ενώ έχει ενημερωθεί και για την ρήτρα του συμβολαίου του.

Ο Τόνι Πιούλις έχει ζητήσει να παρευρεθούν σκάουτερ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης, κάτι που δείχνει ότι ο Ουαλός προπονητής θα έχει υπό στενή παρακολούθηση τον επιθετικό των «Πρασίνων»

[ads2]

Το καινούργιο συμβόλαιο του Μπεργκ που θα ανακοινωθεί για τυπικούς λόγους τις πρώτες μέρες του Γενάρη αναφέρει ότι ο Σουηδός μπορεί να αποχωρήσει για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους από 1η Ιουλίου μέχρι 15 Αυγούστου και με ένα ποσό ύψους 10 εκατ.

Ο Μπεργκ  ήθελε να μπει στην ρήτρα, μια επιλογή να φύγει σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να γίνει αφού για τον Μπεργκ και οικογένεια του η Ελλάδα είναι κάτι διαφορετικό, και δεν είναι εύκολο να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Και ΜΑΤΣΑΡΑ θα δούμε και ταμείο θα πάμε! Δείτε εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News