Επεμβαίνει η Uefa! Σκούρα τα πράγματα για τον ΟΣΦΠ!

Την παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και της UEFA αναμένεται να επιφέρει η πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Δασκαλόπουλου για την εγκληματική οργάνωση, όπου εκτός των προσώπων, θα ελεγχθεί πειθαρχικώς και η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Σε κίνδυνο δεν μπαίνουν μόνο τα φυσικά πρόσωπα τα οποία πρόκειται να παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και είναι βέβαιο ότι θα ελεγχθούν πειθαρχικά και από την αθλητική δικαιοσύνη, αλλά και οι ΠΑΕ που φέρονται ως εμπλεκόμενες!

Να τονισθεί σε αυτό το σημείο ότι οι ομάδες που θα κριθούν υπαίτιες για χειραγώγηση αγώνων και ειδικά αν το αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί ή περιλαμβάνονται σε στοιχηματικά κουπόνια, απειλούνται με βαρύτατες καμπάνες, όπως ο υποβιβασμός ή η αφαίρεση βαθμών.

Βέβαια, εκτός από την Επιτροπή Δεοντολογίας, ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα παρέμβουν και τα πειθαρχικά όργανα της UEFA για να επιληφθούν και αυτά με τη σειρά τους, αν κριθεί απαραίτητο, όπως έχει γίνει με άλλες ομάδες στο παρελθόν (Ολυμπιακός Βόλου, Φενέρμπαχτσε κ.α.)!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανοίγει επιτέλους ο ασκός του Αιόλου για όλους όσους έπαιξαν με τις ψυχές εκατομμυρίων φιλάθλων!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News