Την Τετάρτη βγαίνει ο νέος Πρόεδρος της Super League!

Την προσεχή Τετάρτη θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, καθώς την συγκεκριμένη ημέρα θα διεξαχθεί Δ.Σ.

Ο Στράτος ως τώρα ο μοναδικός υποψήφιος, με το όνομα του Γιαννίκου να παραμένει ως πιθανή περίπτωση.

[ads2]

Μπορεί σήμερα και αύριο το βάρος να πέφτει στις συναντήσεις που έκανε και θα κάνει η αντιπροσωπεία των FIFA-UEFA με Κοντονή, ΕΠΟ και ομάδες, αλλά και η Τετάρτη είναι εξαιρετικά σημαντική ημέρα για το ποδόσφαιρό μας και συγκεκριμένα την Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το προγραμματισμένο ΔΣ, στο οποίο θα υπάρξει και η εκλογή νέου προέδρου.

Με τα έως τώρα δεδομένα, φαβορί παραμένει ο προσφάτως παραιτηθείς Γιώργος Στράτος, καθώς δείχνει να είναι ο μοναδικός υποψήφιος, από την στιγμή που ο Χρήστος Πανόπουλος το είχε επισημάνει μετά το τέλος του ΔΣ της προηγούμενης βδομάδας. Τότε μάλιστα είχε ξεκαθαρίσει πως αν βρεθεί κάποιος ιδιοκτήτης που να πληρεί και τα δικά του κριτήρια, τότε θα αποσυρθεί ο Στράτος, αλλά ιδιοκτήτης να μπει στην συγκεκριμένη διαδικασία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

 Μένει πλέον να δούμε αν αυτό που ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα μεταξύ των ομάδων και το οποίο είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, γίνει. Και λέμε για την πιθανή υποψηφιότητα του δικηγόρου του Ολυμπιακού Θοδωρή Γιαννίκου. Αν οι Πειραιώτες κατεβάσουν υποψήφιο, τότε θα πάμε για μια μεγάλη κόντρα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι στάση θα κρατήσουν πολλές από τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες. Αν τελικά δεν κατέβει, τότε θα έχουμε μια άνετη εκλογή και τα μέλη του Συνεταιρισμού θα ασχοληθούν με τα υπόλοιπα θέματα που υπάρχουν στο τραπέζι.

Όπως αυτό της έναρξης του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να παλεύουν για να αρχίσει το συντομότερο, καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα, αλλά και τις σχέσεις με το συνδρομητικό κανάλι, που η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση μετά ειδικά και την αναβολή του πρωταθλήματος και την κίνηση της NOVA να μην δώσει προκαταβολή στις ομάδες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για το προγραμματισμένο ΔΣ της Τετάρτης έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 31/08/2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ.

2. Θέματα έναρξης πρωταθλήματος – καθορισμού προγράμματος και ορισμού αγώνων.

3. Σχέσεις με Forthnet.

4. Διάφορα».

πηγή: gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News