Δεν αντέχεται το 50-50...

Βλέπω κάποιους , που τόσα χρόνια έκαναν επίθεση σε όλους εμάς που λέγαμε, ότι δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα με τον τρόπο που διεξάγεται να το λένε και αυτοί τώρα.

Αυτοί το λένε με αφορμή την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, για την μη έναρξη του πρωταθλήματος αν δεν αλλάξουν οι τρόποι διεξαγωγής του και δεν φύγουν από το ποδόσφαιρο παράγοντες που κατηγορούνται είτε για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης , είτε για άλλα θέματα.

[ads2]

Το σύστημα τόσα χρόνια έχει φάει το μεδούλι πολλών ομάδων και έχει βαθιές, πολύ βαθιές ρίζες. Αρα είναι δύσκολο να το ξεριζώσεις. Αυτή την εποχή πρέπει να ομολογήσουμε, ότι γίνεται μία προσπάθεια. Αν αυτή η προσπάθεια αποδώσει και αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα με συνθήκες αξιοκρατίας, τότε θα έχει γίνει κάτι πολύ μεγάλο, κάτι σπουδαίο και θα έχει φυσικά μερίδιο σε αυτό ο Κοντονής.

Και μαζί οι ομάδες , που ξεκίνησαν τον αγώνα κατά της κάθαρσης και πρώτα από όλους ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος, που όταν άρχισε πριν τρία χρόνια αυτό τον αγώνα έμοιαζε μόνος του και πολλοί τον φώναζαν ….γραφικό.

Τώρα, λοιπόν, που πάει κάτι να αλλάξει προς το καλύτερο με στόχο τα αποτελέσματα να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα …γραφεία και στις ….παράγκες, τώρα κάποιοι θυμήθηκαν να πουν, ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει γίνει ανυπόλητπο. Τι λέτε ρε μάγκες σοβαρά;

Τώρα που πάει να καθαρίσει η σαπίλα , τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα έγινε ανυπόληπτο και τόσα χρόνια που γινόντουσαν όργια με ευνοούμενο τον Ολυμπιακό (το 18 στα 20 δεν υπάρχει από άλλη ομάδα στον πλανήτη γη) όλα ήταν καλά και ωραία για εσάς; Τα προηγούμενα χρόνια με όλα αυτά, που λέγαμε για τα σκάνδαλα που γινόντουσαν (όπως αποδείχθηκε και με τα δικαστήρια) εμείς ρίχναμε λάσπη;

Και τώρα που πάει κάτι να αλλάξει σας ενοχλεί και λέγεται για το απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα; Το παραμύθι τελείωσε. Μαζί και η προπαγάνδα σας. Δεν σας πιστεύουν, ούτε οι πέτρες πια.

 Η πλειοψηφία του κόσμου, που δεν αντέχει άλλο την σαπίλα και έχει κόψει το γήπεδο θέλει να αλλάξει η κατάσταση και ο καλύτερος να κερδίζει στο γήπεδο. Για να ανέβει η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος και μαζί να ανέβει η ποιότητα όλων των ομάδων  και ο κόσμος να γυρίσει μαζικά στα γήπεδα. Οπότε εσείς που έχετε συνηθίσει τόσα χρόνια να κερδίζετε με το έτσι θέλω , τώρα θα μάθετε να χάνετε κιόλας, όταν δεν είστε καλύτεροι. Αυτά που ξέρατε τελειώνουν εδώ. Δεν πάει άλλο η κατάσταση και τα λαμόγια θα πάνε εκεί που τους αξίζει.

Και στο κάτω-κάτω αν παρά τις προσπάθειες που γίνονται δεν αλλάξει τότε να μην αρχίσει ΠΟΤΕ το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει….

ΥΓ: Οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης ταυτίζονται . Καμία εντύπωση δεν μου κάνει με τον Μπορο-θρύλο στην Τρίπολη. Απλά φαίνεται ο πανικός τους , διότι δεν αντέχουν την αξιοκρατία , δεν αντέχουν το 50-50.

ΥΓ2: Καμία εντύπωση δεν μου κάνει και η στάση του Χρήστου Δάρα. Τόσα χρόνια γιατρός του Ολυμπιακού ήταν και ταυτισμένος με την ομάδα του Πειραιά. Είναι δυνατόν να πάει κόντρα;

ΥΓ 3:Μπράβο στον Παναιτωλικό και τον Κωστούλα για την στάση, που έχει κρατήσει κόντρα στο σύστημα. Τέτοιους προέδρους και τέτοιες ομάδες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγή: gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News