Ψήνεται ο Σάμπα, γεφυρώνεται το Χάσμα!
Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Κρις Σάμπα και προσπαθεί να τον ντύσει στα «πράσινα» με δέλεαρ το Europa League. Τα είπαν και για το οικονομικό!
Προτεραιότητα του «τριφυλλιού» είναι ένας στόπερ που θα «δέσει» με τον Ρικάρντο Μολέντο στο κέντρο της άμυνας και θα κάνει την διαφορά και ο μεγάλος στόχος, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του Αντρέα Στραματσόνι, είναι ο Σάμπα!
[ads2]
Αρχικά τις δύο πλευρές χώριζε μεγάλο οικονομική χάσμα, καθώς ο 32χρονος αμυντικός έπαιρνε στην Ντιναμό Μόσχας 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, όμως η «ψαλίδα» φαίνεται πως έχει κλείσει!
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει ως επιπλέον διαπραγματευτικό χαρτί την διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς μέχρι στιγμής ο Σαμπά έχει προτάσεις μόνο από μικρομεσαίες ομάδες της Γαλλίας και της Ισπανίας, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα του επιτρέψουν να παραμείνει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Αντιθέτως το «τριφύλλι» του δίνει αυτή την ευκαιρία.
Το σήριαλ Σάμπα θα συνεχιστεί και στο newspao.gr θα διαβάζετε όλες τις λεπτομέρειες.
Μείνετε συντονισμένοι!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βαθμολογία Euroleague: Ήττες-«δώρα», ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό
- Νέα δήλωση Πέρεθ: "Εξαιτίας του έφυγα από τον Παναθηναϊκό"
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι 6+1 Έλληνες στο κάδρο για το καλοκαίρι
- Ποιος είναι ο τζίρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Η σύγκριση με τις άλλες ΚΑΕ
- Παναθηναϊκός: Βγαίνουν τα εισιτήρια και πάει για sold out με Μπέτις, πόσο κόσμο θα έχει