«Μεταγραφή» Αυγούστου!

«Μεταγραφή» Αυγούστου!

Στην υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ θα πρέπει να συνυπολογίζουμε και τον παράγοντα «Τελάντερ».

Διότι, με τους ρυθμούς που εξελίσσεται η πορεία της αποκατάστασης του Δανού στόπερ, δεν αποκλείεται να αποτελέσει μια μεγάλη «εσωτερική» μεταγραφή μέσα στον Αύγουστο για το «τριφύλλι».

[ads2]

Η αποθεραπεία του 25χρονου στόπερ πάει εξαιρετικά, και το κυριότερο: Εξελίσσεται, με αργά και σταθερά βήματα, προκειμένου να μη γίνει το παραμικρό λάθος, να μην πιεστεί ο παίκτης, να μην υπάρξει υποτροπή, αλλά να «υποστηριχθεί» πλήρως το λαβωμένο πέλμα του όταν θα μπει για να παίξει. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Τελάντερ θα μπει σε φουλ πρόγραμμα σε ένα δεκαήμερο, όντας στη διάθεση του Στραματσόνι τόσο για την πρεμιέρα της Superleague όσο και για το δεύτερο ματς των πλέι οφ του Europa League, εφόσον ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει την πρόκρισή του στη ρεβάνς με την ΑΪΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News