Βασικός στην Τερνάνα ο Χουχούμης!
Ο Χουχούμης χρησιμοποιήθηκε για 62 λεπτά στο φιλικό της Τερνάνα με την Ατλετικο Όρε και περιμένει την απόφαση της διοίκησης για την απόκτηση του.
Για 62 λεπτά αγωνίστηκε ο Διαμαντής Χουχούμης στο φιλικό παιχνίδι της Τερνάνα με την Ατλέτικο Όρτε, που έληξε με νίκη 9-0.
[ads2]
O νεαρός μπακ αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας στο 4-3-3 του Κριστιάν Πανούτσι και αντικαταστάθηκε από τον Φλαβιόνι.
Μετά τη λήξη του ματς, ο Πανούτσι ρωτήθηκε για τον Χουχούμη και απάντησε ότι “θα μεταφέρω την άποψη μου στη διοίκηση και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε”.
Πάντως, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ικανοποίησε τον Ιταλό προπονητή αυτές τις μέρες.
Ο Χουχούμης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί από την Τερνάνα με τη μορφή δανεισμού και η μοναδική προϋπόθεση που έχει τεθεί από τον Στραματσόνι, είναι να χρησιμοποιηθεί.
Διότι για να εξελιχθεί, χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες…
πηγή: sport24.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ