Αναζητούν Χορηγό στην Super League...

Η Super League έχει αναθέσει σε εταιρεία να βρει χορηγία ή χορηγίες για τη νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει εξέλιξη και ενώ στο Δ.Σ. της Δευτέρας δεν βρίσκεται στην ατζέντα προς συζήτηση.

Πέρυσι η σεζόν έκλεισε δίχως κεντρική χορηγία. Φέτος δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ενώ όλοι έχουν πέσει πάνω στο θέμα της διαιτησίας και στα ονόματα για το ισπανικό μοντέλο και όλα τα σχετικά υπάρχει το πολύ σοβαρό ζήτημα της εύρεσης χορηγίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

[ads2]

Η Λίγκα έχει βρει εταιρεία στην οποία έχει αναθέσει αυτό το έργο, χωρίς ακόμα να έχει προκύψει κάτι θετικό ή αρνητικό. Συν τοις άλλοις στο Δ.Σ. της Δευτέρας το εν λόγω θέμα δεν είναι καν σε αυτά προς συζήτηση. Η Super League έχει από την μεριά της ένα μεγάλο εξοδολόγιο και για αυτήν την χρονιά. Και αυτό διότι από πρόπερσι για τα πρωταθλήματα Κ-15, Κ-17 και Κ-20 τα έξοδα της διαιτησίας πέρασαν από την ΕΠΟ στην Λίγκα. Ας δούμε αναλυτικά τι θα πρέπει να καλύψει η διοργανώτρια αρχή με βάση τα δεδομένα που έχουμε από την προηγούμενη περίοδο:

1) Διοργάνωση πρωταθλημάτων υποδομής: Κ-20, Κ-17 και Κ-15. Συνολικά 700 αναμετρήσεις και κάλυψη κόστους διαμονής, μετακίνησης και αμοιβών διαιτητών.
2) Κόστος κεντρικής συντήρησης αγωνιστικών χώρων.
3) Ιατρική κάλυψη και ασφάλιση παικτών.
4) Έξοδα του μεγάλου πρωταθλήματος με 252 αγώνες.
5) Έξοδα υλοποίησης για χορηγίες, έρευνες, πινακίδες, φωτογραφίες και δικαιώματα.
6) Προγράμματα κατά του ρατσισμού και λοιπών δραστηριοτήτων.
Για τα πρωταθλήματα των υποδομών η Λίγκα χρειάζεται τουλάχιστον 1,8 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα που απαιτούνται για τα γήπεδα είναι στα 800.000 ευρώ. Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτά που πρέπει να καλυφθούν. Σημειώνουμε πως πέρυσι αρκετές ομάδες της Λίγκας είχαν αδυναμία στο να καλύψουν μόνες τους την συντήρηση των γηπέδων τους, όταν μάλιστα είχαν… θέμα ακόμα και με πληρωμές και συμβόλαια…
πηγή: gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News