Καμιά σιγουριά για Αμπέντ

Καμιά σιγουριά για Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό ματς με την Οσμάνλισπορ, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του στους «πράσινους» και θα χρειαστεί να γίνει μία τελική συζήτηση για το μέλλον του.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλός, είναι καλό να έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους ενόψει του Γιουρόπα Λιγκ.

[ads2]

Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα αλλά χρειαζόμαστε δουλειά. Είχαμε μία επίπονη προετοιμασία, μπορούμε όμως να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, δουλέψαμε πολύ, πήραμε πολλά θετικά πράγματα και βγάλαμε πολύ ενέργεια.

Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω ακόμα. Θα μιλήσω με την ομάδα για το μέλλον αλλά δεν μπορώ να σας πω ακόμα. Θα μιλήσουμε για να έχουμε μία συζήτηση για να παρθεί μια τελική απόφαση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News