Ομόνοια καλεί... Βύντρα!
Κοντά σε συμφωνία με τον Λουκά Βύντρα είναι η Ομόνοια, όπως αναφέρεται στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου και σύντομα αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις και το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί έντονα τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκου Νταμπίζα.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο και ενώ αποτελεί προτεραιότητα για τον κυπριακό σύλλογο η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού
[ads2]
Βεβαίως, η θέση που γνωρίζει καλύτερα ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού, Πανηλειακού και Βέροιας είναι του δεξιού μπακ, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά στην Ομόνοια.
Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Χάποελ Τελ Αβίβ την περασμένη σεζόν, ύστερα και δυόμιση σεζόν στη Λεβάντε, έκανε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βαλένθια-Παναθηναϊκός: Η «ντροπή και η αλητεία»... χτύπησαν ξανά!
- Ανδρεόπουλος: Αποκάλυψη για το μέλλον του - «Δεν θα έφευγα στα δύσκολα»
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Λιβάι Γκαρσία και τα ποσά για deal
- Λέτο ή Αλμέιδα: Τα δεδομένα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού
- Βούκοτιτς: Το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός και η απαίτηση των Σέρβων