Αυτοί "πετάνε" για Ολλανδία

Αυτοί "πετάνε" για Ολλανδία

Εργομετρικά και προπόνηση είχε το… μενού της σημερινής ημέρας για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που «πετάει» αύριο για Ολλανδία με 27 παίκτες.

Ιδιαίτερα «φορτωμένη» ήταν η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς το πρωί πέρασαν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ. Παράλληλα, το απόγευμα έκαναν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδι έξι εναντίον δύο.

[ads2]

Από την προπόνηση απουσίασε, με άδεια, ο Μπεργκ, ενώ ο Τελάντερ έκανε θεραπεία και οι Κλωναρίδης και Νάνο ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας η οποία θα διεξαχθεί στο Τέχελεν.

Στην αποστολή, που θα «πετάξει» αύριο στις 13:25 ώρα Ελλάδας από την Αθήνα για την Ολλανδία, συμπεριλαμβάνονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Νάνο, Μαυρομάτης, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Μπουμάλ, Κουτρουμπής, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Αμπέντ, Στάικος, Μίγγος, Μπουζούκης, Αγγελόπουλος Γ., Λέτο, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάννης, Ιβάνοφ και ο Μπεργκ, ο οποίος θα ενσωματωθεί σε αυτήν απευθείας στο Τέχελεν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News