Δείτε τι έγινε με τα ιατρικά του Ιβάνοφ και τι απομένει για τις υπογραφές

Δείτε τι έγινε με τα ιατρικά του Ιβάνοφ και τι απομένει για τις υπογραφές

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού πήρε στα χέρια του τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη σήμερα ο Ιβάν Ιβάνοφ και όπως φαίνεται είναι απόλυτα ικανοποιητικές.

Πρόθεση των «πράσινων» εξ’ αρχής ήταν ο Βούλγαρος στόπερ να περάσει από… ολικό έλεγχο, λόγω του σοβαρού προβλήματος τραυματισμού που είχε στο παρελθόν και τον είχε αφήσει σχεδόν δυο χρόνια εκτός δράσης. Ετσι κι έγινε…

[ads2]

Ο Ιβάνοφ από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα εξετάστηκε και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» θα περιμένει αύριο κάποια τελευταία αποτελέσματα και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», έχοντας ως μεγάλο στόχο να αποδείξει ότι οι τραυματισμοί ανήκουν στο παρελθόν και είναι έτοιμος να αποδείξει την αξία του σε υψηλό επίπεδο. Γι’ αυτό, άλλωστε, ήρθε και στην Ελλάδα.

Σε ό, τι αφορά, τώρα, τα θέματα των Βίκτορ Ιμπάρμπο και Μουμπάρακ Γουακάσο, η άφιξη των δυο ποδοσφαιριστών αναμένεται αύριο. Οι ποδοσφαιριστές θα έρθουν στην Αθήνα για να περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψουν και να ενταχθούν στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News