Μούτσι εφ'όλης της ύλης!

To «κόλπο» του Στραματσόνι με τους… βασικούς!

Στον Παναθηναϊκό «καλώς» έτρεξαν και διέψευσαν τις δηλώσεις του συνεργάτη του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, αφού έβγαζε στη σέντρα τους «πράσινους» σε πολλαπλά επίπεδα!

Ο Ιταλός μίλησε για ένα… σπουδαίο Πρωτάθλημα, την ώρα που όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, μιλούν για μία από τις χειρότερες σεζόν όλων των εποχών!

[ads2]

Διαψεύστηκε από τον Παναθηναϊκό…

Συγχρόνως έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον του Στραματσόνι και φυσικά του ίδιου, λέγοντας ότι υπάρχει διετές συμβόλαιο, κάτι που δεν το έχουν επιβεβαιώσει οι «πράσινοι» και φυσικά είναι κόντρα στην άποψη της πλειοψηφίας!

Αυτό δεν διαψεύστηκε από τους «πράσινους»!!!

Τέλος μίλησε για μεταγραφικούς στόχους, τόσο για τον Ιμπάρμπο όσο και για τον Ντουμπιά!

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε για το «ενδιαφέρον» για τον Ιβοριανό άσο.

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι οι δηλώσεις δεν έγιναν σε κάποιον δημοσιογράφο (στο… μιλητό), αλλά σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Στον «αέρα» του «Centro Suono Sport» που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ρόμα.

Δεν ξέρω εάν οι «πράσινοι» μπήκαν στο… τρυπάκι να μάθουν εάν έγιναν ή όχι οι δηλώσεις; Όχι από τον ίδιο, τον Ρομπέρτο Μούτσι, αλλά από τον ραδιοφωνικό σταθμό! Θα είχε ενδιαφέρον…

Το λογικό είναι οι «πράσινοι» να ενημέρωσαν – ζήτησαν – απαίτησαν από τον συνεργάτη του Στραματσόνι, να είναι προσεχτικός σε όλα λέει δημοσίως. Δεν μπορεί να λειτουργεί ως… μούτσος!

Τι φέρεται να δήλωσε το δεξί χέρι του Στραματσόνι σύμφωνα με τους Iταλούς:

«Κάναμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με τον Στραματσόνι. Όταν ήρθαμε μας αφαίρεσαν έξι βαθμούς, πριν αναλάβουμε (σ.σ. εννοεί το ματς με τον Ολυμπιακό). Μετά καλύψαμε το χαμένο έδαφος και βγήκαμε δεύτεροι. Υπάρχει ένα περίεργο σύστημα με τα playoffs και στη διαδικασία αυτοί χάσαμε την έξοδο για τα προκριματικά του Champions League και καταλήξαμε στα προκριματικά του Europe League. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αδελφοποιηθεί με τους οπαδούς της Ρόμα. Μοιάζουν πολύ με εκείνους. Είναι πολύ θερμοί και εκδηλωτικοί».

«Θα μείνουμε στον Παναθηναϊκό. Έχουμε δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά με ρήτρα αν έρθει πρόταση από μία μεγάλη ομάδα. Κοιτάμε την αγορά και ελπίζουμε να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το γήπεδο του Παναθηναϊκό είναι υπέροχο και αντίθετα με αυτά που λέγονται το ελληνικό ποδόσφαιρο μεγαλώνει. Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες και αρκετοί νέοι και ταλαντούχοι».

«Μιλάμε για τον Ιμπάρμπο. Αν και δεν τα πήγε καλά στην Ρόμα, πιστεύω πως μπορεί να τα πάει καλά σε εμάς. Κοιτάμε επίσης και για καλούς νεαρούς Ιταλούς. Επίσης κοιτάμε και τον Ντουμπιά που παλιότερα με είχε ενθουσιάσει αλλά στη συνέχεια έπεσε και δεν είναι ο παίκτης που ήταν πριν από δύο χρόνια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News