Κι άλλο φιλικό έκλεισε ο Παναθηναϊκός

Κι άλλο φιλικό έκλεισε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία, για να κλείσει τα φιλικά, που θα δώσει το καλοκαίρι .

Μένουν οι λεπτομέρειες, για να φιξαριστούν οι λεπτομέρειες του τουρνουά, που θα γίνει στο Ντούισμπουργκ στο διάστημα 15-19 Ιουλίου. Εκτός από την Ντουισμπουργκ και την Αιντχόφεν και τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά θα πάρει μέρος και η Χέρτα Βερολίνου και τα παιχνίδια που θα γίνουν θα έχουν 45λεπτη διάρκεια.

[ads2]

Το επίσης σημαντικό είναι, ότι ο Παναθηναϊκός πριν πάρει μέρος στο τουρνουά θα δώσει φιλικό σε Γερμανικό έδαφος με την Βόλφσμπουργκ, που αποκλείστηκε από την Ρεάλ στο champions league στην φάση των προημιτελικών.

Επειδή, όμως η πόλη , που θα γίνει το πρώτο φιλικό είναι 350 χιλιόμετρα μακριά από το Ντουισμπουργκ , όπου θα γίνει το τουρνουά στον Παναθηναϊκό ψάχνουν να μείνουν σε ξενοδοχείο, που θα είναι στην μέση , για να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News