ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 3,8 εκατ. ευρώ για Αμπέντ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 3,8 εκατ. ευρώ για Αμπέντ!

Στο στρατόπεδο της Νιούκασλ που υποβιβάστηκε φέτος από την Πρέμιερ Λιγκ στην Τσάμπιονσιπ, άπαντες ασχολούνται με το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλγερινού μέσου, για τον οποίο μάλιστα τα αγγλικά μέσα τον κοστολογούν στα 3 εκατ. λίρες δηλαδή 3,8 εκατ. ευρώ!

Η πορτογαλική εφημερίδα “O Jogo”, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της Πόρτο, έβαλε το “φιτίλι” αναφέροντας ότι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ είναι η Νιούκασλ.

[ads2]

Λίγα 24ωρα μετά, στα τοπικά Μέσα της αγγλικής ομάδας που υποβιβάστηκε φέτος από την Πρέμιερ Λιγκ στην Τσάμπιονσιπ, άπαντες ασχολούνται με το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλγερινού μέσου, για τον οποίο μάλιστα τονίζεται ότι κοστολογείται με 3 εκατ. λίρες (3,8 εκατ. ευρώ)!

Βέβαια όλα βασίζονται σε σενάρια, αφού τόσο η πλευρά του Παναθηναϊκού όσο και του Αμπέντ, δεν έχουν στα χέρια τους κάποια πρόταση ενώ ο Αλγερινός άσος του «τριφυλλιού» υπολογίζεται στα πλάνα του Ιταλού και της επόμενης χρονιάς. Δεν αποκλείεται βέβαια, να προκύψει κάτι νεότερο τις επόμενες ημέρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News