Επιμένουν, ότι φεύγει από τον Παναθηναϊκό!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, η Φλουμινένσε έχει ως πρώτο στόχο για το κέντρο της άμυνάς της τον Ροντρίγκο Μολέδο.
Μπορεί να ήρθε στον Παναθηναϊκό έχοντας να παίξει ποδόσφαιρο για περισσότερο από 1.5 χρόνο, τουλάχιστον όχι σε υψηλό επίπεδο, όμως με το… καλημέρα ο Ροντρίγκο Μολέδο έδειξε την ποιότητά του. Ο Βραζιλιάνος έγινε ο ηγέτης της άμυνας και αποτελεί έναν «βράχο» στα μετόπισθεν του «τριφυλλιού» που προσδίδει δύναμη και ασφάλεια στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
[ads2]
Η παρουσία του στην Ελλάδα, δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην πατρίδα του ωστόσο, με τους Βραζιλιάνους ήδη να εμπλέκουν τον Μολέδο σε μεταγραφικά σενάρια. Ένα από αυτά θέλει τη Φλουμινένσε να τον έχει ψηλά στη λίστα της. Οι πληροφορίες από τη «χώρα της σάμπα» αναφέρουν πως ο προπονητής της «Φλου», Λεβίρ Κούλπι, έχει ζητήσει ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση του Μολέδο από τους διοικούντες την ομάδα του. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως δεν έχει υπάρξει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον πολύπειρο στόπερ, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι Βραζιλιάνοι.
Πέρα όμως από αυτό, είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό δεν το… συζητάνε καν για παραχώρηση του ηγέτη της άμυνάς τους. Οι «πράσινοι» ταλαιπωρήθηκαν αρκετά τα τελευταία χρόνια για να βρουν έναν τέτοιο κεντρικό αμυντικό που θα είναι ο βασικός και ηγετικός στόπερ της ομάδας, συνεπώς δεν έχουν κανέναν λόγο να μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Εκτός αν φτάσει μια πρόταση που θα είναι… εξωπραγματική και δεν θα μπορεί κανείς να πει «όχι» σε αυτή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»