Παράταση μέχρι τις 5 Ιουνίου για τις ανανεώσεις των διαρκείας!

Οι συζητήσεις των σκάουτερ στα ενδότερα της Λεωφόρου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τα διαρκείας τους και να διατηρήσουν την θέση τους στην Λεωφόρο μπορούν να το κάνουν μέχρι την Κυριακή 5/6.

Πέντε μέρες παράταση στην αρχική διορία που έληγε την Τρίτη (31/5) έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους κατόχους των διαρκείας που θέλουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους και να διατηρήσουν την θέση τους στην Λεωφόρο. Μετά τις 5 Ιουνίου θα ελευθερωθούν όλες οι θέσεις για όσους επιθυμούν να πάρουν ένα διαρκείας για τη φετινή σεζόν και να βοηθήσουν και στην ανακατασκευή της Λεωφόρου.

[ads2]

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας οι ανανεώσεις είχαν ξεπεράσει τις 1250 και στόχος μέχρι την Κυριακή είναι να φτάσει αυτός ο αριθμός στις 2.000 ανανεώσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η διάθεση των χορηγικών προγραμμάτων για το έργο της νέας Λεωφόρου συνεχίζεται και οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν μερικές μέρες επιπλέον για να διατηρήσουν τη θέση τους.

Συγκεκριμένα δόθηκε παράταση έως τις 5 Ιουνίου να μπορέσουν μέσω της απόκτησης χορηγικού πακέτου να κρατήσουν τη θέση που κατείχαν τη σεζόν 2015-16.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν είτε με τη φυσική τους παρουσία στα εκδοτήρια της Θύρας 3 του «Απόστολος Νικολαΐδης» (9.30- 17.30 καθημερινές, 10.00-14.00 το Σάββατο) είτε μέσω του site της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» να γίνουν χορηγοί του έργου”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News