ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: Προτάθηκε ο Νταμιάο στον Παναθηναϊκό!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: Προτάθηκε ο Νταμιάο στον Παναθηναϊκό!

Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός Λεάντρο Νταμιάο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό! Ο 26χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει τόσο βραζιλιάνικες ομάδες, όσο και το ΑΠΟΕΛ. Ο Νταμιάο έχει προταθεί, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό από το ελληνικό πρωτάθλημα.
[ads2]
Ο θηριώδης (1.87) επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Ιμπιράμα, ενώ έκανε το όνομά του στην Ιντερνασιονάλ. Μάλιστα το 2012 έφτασε ένα βήμα από την Τότεναμ, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε τελευταία στιγμή. Πριν έρθει στην Μπέτις, είχε αγωνισθεί στην Σάντος. Επιπλέον έχει 17 συμμετοχές και 3 γκολ με την “Σελεσάο”.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δύσκολα θα ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, αφού σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Ιμπάρμπο και σαν εναλλακτική υπάρχει ο Βέλλιος για τη γραμμή κρούσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News