Πρότιμησε Παναθηναϊκό ο Αμπέντ

Πρότιμησε Παναθηναϊκό ο Αμπέντ

Προτίμησε Παναθηναϊκό από την Εθνική Αλγερίας ο Αμπέντ

Ο Μεχτί Αμπέντ δεν επιλέχθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αλγερίας για το παιχνίδι στις 2 Ιουνίου με τις Σεϊχέλες αλλά όπως είπε ο ίδιος αυτό έγινε μετά από συνεννόηση καθώς είχε πολλά παιχνίδια ακόμα με τον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Στην διάρκεια της Τρίτης (17/5) ανακοινώθηκε η 23άδα της Αλγερίας για το ματς με τις Σεϊχέλες στις 2 Ιουνίου αλλά σε αυτήν δεν βρισκόταν το όνομα του Μεχτί Αμπέντ.

Ο Αλγερινός έμεινε εκτός αλλά όπως έγραψε με μήνυμα του στο instagram αυτό έγινε εξαιτίας των αγώνων που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός για τα play offs και ολοκληρώνονται στις 31 Μαΐου.Άφησε να εννοηθεί μάλιστα ότι αυτό έγινε μετά από συνεννόηση με το τεχνικό τιμ. Σε ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια των play offs δήλωσε αισιόδοξος πως η σκληρή δουλειά των πράσινων στο τέλος θα ανταμειφθεί. Χαρακτηριστικά έγραψε: “Συγκεντρωμένος στα 4 τελευταία ματς της σεζόν. Η σκληρή δουλειά μας θα δικαιωθεί, έχουμε πολλά ακόμα να δείξουμε και να βελτιωθούμε. Αρκετοί με ρωτάτε γιατί δεν κλήθηκα στην Εθνική Αλγερίας; Ο μόνος λόγος είναι ότι έχω αρκετά παιχνίδια ακόμα με τον Παναθηναϊκό τα οποία ολοκληρώνονται στις 31 Μαίου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα σας”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News