Η συγκινητική δήλωση του Καμάρα για τη Λεωφόρο!

Η συγκινητική δήλωση του Καμάρα για τη Λεωφόρο!

Στο πόρισμα πως από τη φυσούνα του γηπέδου της Λεωφόρου ξεπήδησε η ομάδα που έφτασε στον τελικό του Γουέμπλεϊ κατέληξε ο Αριστείδης Καμάρας στη διάρκεια της τηλεοπτικής γιορτής για τη νέα Λεωφόρο.

Ο παλαίμαχος μέσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως σημαντικότερο ήταν το γκολ στο Βελιγράδι, παρά αυτό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Τόνισε πως στο συγκεκριμένο γήπεδο γράφτηκαν οι πιο «χρυσές» σελίδες της ομάδας και πως εκείνη η επιτυχία είναι μεγαλύτερη, καθώς στηρίχθηκε στους Έλληνες παίκτες.

[ads2]

Αναλυτικά: «Θεωρώ σημαντικότερο το γκολ στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, παρά το αυτό στη Λεωφόρο. Έζησα μεγάλες στιγμές στον Παναθηναϊκό και σε αυτό το γήπεδο. Από αυτή τη φυσούνα ξεπήδησε η ομάδα που έφτασε στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Εκεί ήρθαν οι μεγαλύτερες προκρίσεις στην Ευρώπη και οι μεγαλύτερες στιγμές και, μάλιστα, με μόνο Έλληνες παίκτες. Πρέπει να εξελληνιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να παίζουν τα νέα παιδιά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News