Τον έσωσε ο Λέτο

Τον έσωσε ο Λέτο

Η γκολάρα του Λέτο έδωσε την ισοπαλία στον άνευρο και φλύαρο Παναθηναϊκό απέναντι σε έναν εξαιρετικό Πανιώνιο (1-1) που μπορούσε στο 94′ να πάρει νίκη χρυσάφι.

Η απίστευτη νέα γκέλα του Στιλ (όπως και στο ματς της κανονικής διάρκειας) έδωσε… απ’ το πουθενά προβάδισμα στον Πανιώνιο (με τον Ανσαριφάρντ να χρίζεται σκόρερ), αλλά λίγο αργότερα ο Λέτο πέτυχε γκολάρα (με εκπληκτικό γυριστό σουτ) και έσωσε την ομάδα του για το τελικό 1-1.

Από ένα δοκάρι (πιο «γεμάτο» για τους πράσινους) είχαν οι δύο ομάδες, με τον Μπεργκ και τον Μπακασέτα αντίστοιχα. Για τρίτη φορά φέτος, οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχασαν απέναντι στο τριφύλλι. Στην εκπνοή του αγώνα, ο Μολέδο έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τους φιλοξενούμενους, βγάζοντας πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μπαργκάν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News