Πόσο άτυχος είσαι ρε Τελάντερ;

Πόσο άτυχος είσαι ρε Τελάντερ;

Για ακόμη μια φορά η ατυχία χτύπησε τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος φαίνεται ότι θα χάσει τουλάχιστον τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ απέναντι σε Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Δανός αμυντικός επέστρεψε από τη Βαρκελώνη όπου μετέβη εκτάκτως προκειμένου να εξεταστεί από τον Ολλανδό ορθοπεδικό Φαν Ντάικ λόγω των ενοχλήσεων που τον έθεσαν προ ημερών νοκ άουτ από τις προπονήσεις.

[ads2]

Πρόκειται για τον γιατρό, ο οποίος τον χειρούργησε πέρυσι τον Απρίλιο στο δεύτερο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, το σημείο δηλαδή όπου νιώθει ενοχλήσεις για δεύτερη φορά την εφετινή σεζόν.

Το θετικό είναι πως στην εξέταση από τον ολλανδό γιατρό δεν διαπιστώθηκε κάποιο νέο πρόβλημα. Γι’ αυτό και εισηγήθηκε τη συνέχιση των θεραπειών που ήδη ακολουθεί τουλάχιστον για ακόμη ένα δεκαήμερο. Το αρνητικό όμως είναι πως με δεδομένο ότι τα πλέι οφ διαρκούν μόλις τρεις εβδομάδες, ο Τελάντερ κινδυνεύει να χάσει όλο το τουρνουά. Το ιστορικό του άλλωστε στους τραυματισμούς έχει δείξει ότι αργεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση…

Ηδη ο Στραματσόνι προετοιμάζει τα πλάνα του για τον αντικαταστάτη του Δανού, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες θα ήταν βασικός στα πλέι οφ μαζί μαζί με τον Μολέντο. Πλέον όμως ο Κουτρουμπής είναι εκείνος που έχει το προβάδισμα για να καλύψει το κενό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News