Σπόντες Καρέλη για τους Έλληνες οπαδούς!

Σπόντες Καρέλη για τους Έλληνες οπαδούς!

Ο Νίκος Καρέλης κλήθηκε να μιλήσει για την πίεση που νιώθει ένας ποδοσφαιριστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να εξηγήσει τις διαφορές στην συμπεριφορά των οπαδών στη χώρα μας και στο Βέλγιο.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, που αγωνίζεται, πλέον, στην Γκενκ, εξήγησε ότι οι απαιτήσεις στην Ελλάδα «είναι μερικές φορές εξωπραγματικές» και ούτε που περνούν από το μυαλό των Βέλγων…

[ads2]

«Δεν μπορούν να συγκριθούν οι συμπεριφορές, πρέπει να τις βιώσεις για να τις καταλάβεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι οπαδοί είναι πολύ πιο απαιτητικοί. Όταν αγωνίζεσαι ακούς συνεχώς τις φωνές τους. Ζητάνε όλο και περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές. Μερικές φορές, οι απαιτήσεις τους είναι απλά εξωπραγματικές. Ειδικά όταν φοράς τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός, η πίεση είναι εξωπραγματική. Εάν δεν νικάς σε κάθε παιχνίδι, τότε ο κόσμος μπορεί να σε σκοτώσει»!

Επιπλέον, ρωτήθηκε για την Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας: «Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ, αλλά δεν υπήρχε η ομαδικότητα και η ενότητα στο παιχνίδια, δεν ήμασταν ομάδα. Το μέλλον μας δείχνει ευοίωνο. Με τον νέο προπονητή, δουλεύουμε σκληρά για να λύσουμε τα προβλήματα μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News