Η ατάκα του Λέτο στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης!

Η ατάκα του Λέτο στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης!

Εάν υπήρχε ένα κέρδος που δεδομένα αποκόμισε ο Παναθηναϊκός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Η ικανότητα του Αργεντινού άσου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των ανθρώπων και των φίλων του «τριφυλλιού» αμφισβητήθηκε έντονα από «εχθρούς» και «φίλους», εξαιτίας της απίστευτης ταλαιπωρίας που σημάδεψε την καριέρα του μετά την πρώτη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Πολλοί ήταν αυτοί που διατηρούσαν επιφυλάξεις, πλην όμως ο Λέτο βούλωσε στόματα μέσα στο Φάληρο και παρά την 4μηνη απραξία του και τα μύρια όσα του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, απέδειξε ότι όταν γνωρίζεις καντάρια μπάλα και το λέει η καρδιά σου, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Στο πρώτο ημίωρο του ντέρμπι ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και για όσο διάστημα είχε δυνάμεις, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μεγάλο διάστημα της αποχής του δεν του επέτρεπε να βγάλει περισσότερο από μία ώρα αγώνα υψηλής έντασης, έδειξε ικανός να ηγηθεί του νέου Παναθηναϊκού.

Φυσιολογικά, συνεπώς, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση της ομάδας έσπευσαν να του δώσουν συγχαρητήρια για την αγωνιστική του εικόνα, με τον Λέτο να απαντά κατηγορηματικά πως: «ακόμα δεν είδατε τίποτα! Διότι ακόμα δεν είμαι απόλυτα έτοιμος. Χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου για να αποκτήσω αγωνιστικό ρυθμό και όταν φτάσω στο σημείο φυσικής κατάστασης που θέλω να έχω, θα δείτε μεγάλη διαφορά και θα βοηθήσω πολύ περισσότερο την ομάδα…».

Ο Αργεντινός άσος μάλιστα εκτιμά ότι ο «καλύτερος δυνατός» Λέτο θα εμφανιστεί μετά την προετοιμασία με την ομάδα το καλοκαίρι. Είναι δεδομένο άλλωστε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ασκήσει το δικαίωμα διακοπής της συνεργασίας μαζί του που υπάρχει στο συμβόλαιό του για το καλοκαίρι και ως εκ τούτου θα διατηρηθεί και τη νέα σεζόν στο «τριφύλλι», ενώ υπάρχει και η προοπτική επέκτασης της συνεργασίας.

Την ίδια στιγμή ο Αντρέα Στραματσόνι πλέκει διαρκώς και σε κάθε ευκαιρία το εγκώμιο του Λέτο τόσο σε ό,τι αφορά τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά όσο και σε σχέση με τον χαρακτήρα «winner» που διαθέτει και την εν γένει προσωπικότητά του. Και εκτιμά ταυτόχρονα ότι μπορεί να συνθέσει μαζί με τον Μπεργκ, στο πλευρό του (σε 4-4-2) ή λίγο πιο πίσω του (σε 4-2-3-1), ένα αχτύπητο δίδυμο, που πλαισιωμένο με παίκτες όπως ο Βιγιαφάνιες και ο Μπουμάλ μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να σταθεί ανταγωνιστικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο…

goalnews

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News