Κλείνει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Λέτο!

Κλείνει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Λέτο!

Πρόθεση των πρασίνων είναι να κρατήσουν τον Σεμπάστιαν Λέτο μέχρι το τέλος της καριέρας του στον Παναθηναϊκό!

Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίζονται σίγουροι ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ολοένα και καλύτερος στο χορτάρι.

[ads2]

Ο Αργεντινός δείχνει σε πολύ κατάσταση, έχει «κερδίσει» τον Στραματσόν αλλά κυρίως έχει ενθουσιάσει με την παρουσία του τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι «πράσινοι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτά που βλέπουν από τον «Σέμπα» κι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις έτσι ώστε ο Σεμπάστιαν Λέτο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Προς το παρόν ο Λέτο -που το καλοκαίρι κλείνει τα 30 του χρόνια- έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Oι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν αποφασίσει να του δώσουν νέο συμβόλαιο το οποίο θα είναι ικανό να κρατήσει τον «Σέμπα» στην ομάδα ακόμα και ως το τέλος της καριέρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News