Τώρα... ξεκινάει ο Λέτο

Τώρα... ξεκινάει ο Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε φορτσάτος στον Παναθηναϊκό, έχοντας ουσία στα πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Όταν ο Παναθηναϊκός υπέγραφε τον Σεμπάστιαν Λέτο, αρκετοί εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για το αν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μπορούσε να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του παρελθόντος.

[ads2]

Αν και δεν είναι ακόμη στο 100%, αν και θέλει ρυθμό και συνεχόμενα παιχνίδια, ο «Σέμπα» ξεκίνησε γεμάτος ουσία την δεύτερη παρουσία του στο «τριφύλλι». Ήρθε για να βάλει ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι και στις δύο πρώτες του συμμετοχές είναι «μέσα» στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Κόντρα στον Ατρόμητο κάνει την προσπάθεια από αριστερά και το σουτ που καταλήγει στο 2-0 του Βιγιαφάνιες, ενώ στο Φάληρο δείχνει την κλάση του με το εξαιρετικό κάθετο πέρασμα στον Μπεργκ για το 0-1. Τα πρώτα σημάδια, λοιπόν, είναι σίγουρα ενθαρρυντικά και φαίνεται να δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν την μεγάλη επιστροφή και για λόγους ποδοσφαιρικής ουσίας.

gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News