Ναι ρε Λέτο...

Ναι ρε Λέτο...

Για την σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σεμπάστιαν Λέτο, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να δώσουν μια χαρά στον κόσμο της ομάδας. “Τους το χρωστάμε…”, είπε χαρακτηριστικά…

“Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια, καθώς είναι τα σημαντικότερα σε μια σεζόν, αυτά που μπορούν να τον αναδείξουν», είπε αρχικά ο Λέτο.

[ads2]

Ακόμα υποστήριξε ότι «Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ματς που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Τους το χρωστάμε.

Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και είμαι αισιόδοξος. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να είμαι απολύτως έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Χρειάζομαι σίγουρα μερικά παιχνίδια ακόμη για να βρω τον ρυθμό μου και στην συνέχεια πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση να προσφέρω περισσότερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News