Ψάχνουν τον νέο Καρέλη

Ψάχνουν τον νέο Καρέλη

Σε τέσσερα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ βρέθηκαν εκπρόσωποι τριών βελγικών ομάδων για να εντοπίσουν τους παίκτες για την νέα χρονιά.

Η εντυπωσιακή παρουσία του Νίκου Καρέλη στην Γκένκ έχει ως αποτέλεσμα αρκετές βελγικές ομάδες να έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα αναζητώντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους .

[ads2]

Εκπρόσωποι των Λόκερεν , Γκένκ και Μέχελεν βρέθηκαν το τριήμερο σε τέσσερα γήπεδα, Νέα Σμύρνη, Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ και Περιστέρι και σχημάτισαν άποψη για αρκετούς Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές.

Στα μπλοκάκια τους σημείωσαν αρκετά ονόματα τα οποία θα ξανά δουν σε μια νέα τους επίσκεψη το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Καρέλη στην Γκενκ άνοιξε μια ακόμα πόρτα κυρίως για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές σ’ ένα πρωτάθλημα δυνατό με υγιείς οικονομικά ομάδες που διαπρέπουν κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News