Ο Καρέλης... ψηφίζει Ολυμπιακό!

Ο Καρέλης... ψηφίζει Ολυμπιακό!

Ο διεθνής επιθετικός πρώην του Παναθηναϊκού και νυν της Γκενκ, Νίκος Καρέλης, υποστήριξε στα βελγικά ΜΜΕ ότι ως Έλληνας θέλει να δει τον Ολυμπιακό να προκρίνεται επί της Άντερλεχτ.

Στη βελγική τηλεόραση μίλησε ο Νίκος Καρέλης πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό της Γκενκ να πιστεύει πως η πρόκριση θα καταλήξει στους «ερυθρόλευκους»

[ads2]

Για το ποιος είναι φαβορί:«Ολυμπιακός. Φέτος έχει μια πολύ καλή ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Θυμόμαστε άλλωστε ότι οι δυο ομάδες έπαιξαν πάλι πριν από δυο χρόνια και ο Ολυμπιακός πήρε καθαρό σκορ. Πιστεύω ότι θα προκριθεί».

Για το ποια ομάδα θέλει ο Καρέλης να περάσει στην επόμενη φάση: «Ο Ολυμπιακός. Είναι ελληνική ομάδα και θέλω να δω την Ελλάδα να ανεβαίνει στη βαθμολογία της UEFA».

Για το αν μισεί τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού: «Αυτά είναι ανόητα πράγματα. Όταν παίζει ελληνική ομάδα είμαι με την ελληνική ομάδα. Μικρός ήμουν με μια άλλη ομάδα, τον Εργοτελη. Ως επαγγελματίας τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Γι αυτό που του λείπει από την Ελλάδα: «Οι φοιτητές θα σου πουν ότι τους λείπει η διασκέδαση και τα εστιατόρια. Η Αθήνα προσφέρει πιο πολλές επιλογές. Όμως εμένα η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο όποτε αυτά δεν με ενδιαφέρουν. Μου λείπει ο ελληνικός καιρός. Στην Αθήνα έχει τώρα 24 βαθμούς και εδώ έχει -2. Αυτό μου λείπει πολύ».

Για το πως… προφέρεται ο Ολυμπιακός: «Στην Ελλάδα είναι Ολυμπιακός και γελάμε όταν οι ξένοι το λεν αλλιώς. Όμως είδες ότι τώρα στη συνέντευξη αυτή κι εγώ παρασύρθηκα μια δυο φορές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News