Αντιδράσεις από Ζέκα και Λέτο
Από το μπουθ που είχε παραχωρηθεί στην ΠΑΕ παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Κυπέλλου οι Ζέκα, Λέτο, Πέτριτς και Σάντσεθ.
Στο γήπεδο του Περιστερίου βρέθηκαν και οι Ζέκα, Λέτο, Πέτριτς και Σάντσεθ θέλοντας να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το μπουθ που είχε παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό, μαζί με τους Νάνο, Μαρινάκη, Κότσαρη που έμειναν εκτός αποστολής, προκειμένου να είναι δίπλα στην ομάδα τους.
[ads2]
Βλέποντας τους κανείς μετά το γκολ που δέχτηκαν οι πράσινοι και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν καταλάβαινε την απογοήτευση τους.
Οι Ζέκα, Πέτριτς ήταν όλοι την ώρα όρθιοι με τον Πορτογάλο να έχει συνέχεια το χέρι στο πρόσωπο του μην πιστεύοντας στα όσα έβλεπε. Ίδια σχεδόν ήταν και η αντίδραση του Λέτο ενώ άπαντες αποχώρησαν από το γήπεδο του Περιστερίου με τα κεφάλια σκυμμένα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα