Απίστευτα καρφιά Πράνιτς για οσφπ και διαιτησία

Απίστευτα καρφιά Πράνιτς για οσφπ και διαιτησία

«Καρφιά» για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Ντανιέλ Πράνιτς.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου και θα προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

[ads2]

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» τόνισε πως οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι, στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες και πως θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση. 

Χαρακτηριστικά, ο Πράνιτς φέρεται να τόνισε μετά την εντός έδρας ήττα από τη Skoda Ξάνθη: «α μας κάνει καλό αυτό που έγινε γιατί θα μας πεισμώσει για το Κύπελλο. Δεν φοβάμαι για την Τετάρτη, θα παίξουμε αποφασιστικά και θα νικήσουμε».

Και συμπλήρωσε για τα διαιτητικά παράπονα, που έχει ο Παναθηναϊκός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω. Μείναμε τόσους βαθμούς πίσω και πάλι συμβαίνουν τα ίδια. Πραγματικά είναι ανεξήγητα. Γι΄ αυτό θα περάσουμε στο Κύπελλο και θα τους βρούμε στον τελικό. Ένας με έναν, να δούμε ποιος είναι καλύτερος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News