Οι απειλές του Λέτο στην Κατάνια και τα τρελά λεφτά που τους χάρισε!

Οι απειλές του Λέτο στην Κατάνια και τα τρελά λεφτά που τους χάρισε!

Είναι γεγονός πως ο Σεμπάστιαν Λέτο, όλες αυτές τις μέρες έκανε τα πάντα προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Κατάνια και τα κατάφερε.

Ο ιταλικός σύλλογος έβαλε πολλά εμπόδια στον Σέμπα, αλλά η επιθυμία του παίκτη ήταν τεράστια. Διαβάστε για τις απειλές του Λέτο, αλλά και πόσα χρήματα χάρισε στην Κατάνια για να μείνει ελεύθερος.

[ads2]

Το βραδάκι της Δευτέρας (1/2) γίνεται γνωστό πως στραβώνει η υπόθεση Λέτο και όλοι πάγωσαν. Σύμφωνα με όσα μαθαίναμε από την Ιταλία, η Κατάνια λόγω… πτώχευσης δεν έδινε μεγάλη σημασία στον Λέτο, ενώ όπως έλεγαν δεν υπήρχε… υπεύθυνος για να υπογράψει την ελευθέρας του από την Κατάνια.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι των Ιταλών προκειμένου να γλιτώσουν λεφτά. Παράλληλα, ο Λέτο «πάλεψε» για την ελευθερία του, την διεκδίκησε με κάθε τρόπο και απείλησε να πάει την Κατάνια στη FIFA!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σέμπα χάρισε στην Κατάνια όλα τα χρήματα που του όφειλε, περίπου 400.000, προκειμένου να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News