"Πέσιμο" στο twitter για Λέτο! (pics)

"Πέσιμο" στο twitter για Λέτο! (pics)

Πανικός στο Twitter του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και του Αντρέα Στραματσόνι, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ζητάει… Λέτο εδώ και τώρα!

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε πως ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι διαθέσιμος κι ο ίδιος πρότεινε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, στον κόσμο της ομάδας υπάρχει… παράνοια.

[ads2]

Τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι χιλιάδες, οι συζητήσεις ακόμα περισσότερες κι από το βράδυ του Σαββάτου (30/01) που έγινε γνωστό ότι ο «Σέμπα» έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο «τριφύλλι», η… έκρηξη ήταν πρωτοφανής.

Μάλιστα, οι περισσότερες πληροφορίες ανέφεραν πως μια πιθανή επιστροφή του Λέτο ήταν κυρίως θέμα του Γιάννη Αλαφούζου και του Αντρέα Στραματσόνι. Έτσι, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έκαναν… επίθεση στο Twitter, γράφοντας κυρίως στη σελίδα του προέδρου της ΠΑΕ να φέρει πίσω τον Αργεντινό παιχταρά!

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News